Josef Laufer - Sbohem Lásko Já Jedu Dál : Sbohem Lasko Ja Jedu Dal Vsetko Co Mam Rad Youtube / Haló, haló, to jsem já, lásko.. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Šedá dálnice a náklad za zády, je můj svět, který někdo zmapoval, svět tirák. Haló, haló, to jsem já, lásko. Rád bych dopsal ještě jeden verš, už svítá a čaj bych si dal, ještě jednou jsou tvá ústa můj terč, sbohem lásko, já jedu dál. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.

Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval, z mých pohledů budou si pošťáci číst: About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval. Šedá dálnice a náklad za zády, je můj svět, který někdo zmapoval, svět tirá. Zpěvnik pro kytaru s akordy.

Josef Laufer Sbohem Lasko Ja Jedu Dal Lola Youtube
Josef Laufer Sbohem Lasko Ja Jedu Dal Lola Youtube from i.ytimg.com
Šedá dálnice a náklad za zády, je můj svět, který někdo zmapoval, svět tiráků, skoupý na parády, sbohem, lásko, já jedu dál. Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval. Šedá dálnice a náklad za zády, je můj svět, který někdo zmapoval, svět tirá. Šedá dálnice a náklad za zády je můj svět který někdo zmapoval svět tiráků skoupý na parádu sbohem lásko, já jedu dál rec: Námi dodávané formáty jsou midi gm a xg s českou diakritkou nebo bez ní. Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval, z mých pohledů budou si pošťáci číst: Haló, haló, to jsem já, lásko. Sbohem lásko, já jedu dál sbohem ami lásko, g já jedu c dál »

Jak rád bych dospal ještě jeden verš f c g už svítá a čaj bych si dal e d c g ještě jednou jsou tvá ústa můj terč a g c g sbohem lásko, já jedu dál 2.

Šedá dálnice a náklad za zády je můj svět který někdo zmapoval svět tiráků skoupý na parádu sbohem lásko, já jedu dál rec: Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval. Josef laufer sbohem lásko já jedu dál (original klip) Tak sbohem, lásko, já jedu dál. Texty písní s akordy, transponovaní. Sbohem, lásko, já jedu dál (laufer josef) předehra: Šedá dálnice a náklad za zády, je můj svět, který někdo zmapoval, svět tiráků, skoupý na parády, sbohem, lásko, já jedu dál. Rád bych dopsal ještě jeden verš, už svítá a čaj bych si dal, ještě jednou jsou tvá ústa můj terč, sbohem lásko, já jedu dál. Hmm hmm hmm hmm hmm hmm Tento první den ( 8.7.2012 ) proběhl tenisový turnaj osobností pod záštitou statutárního náměstka hejtmana zlí. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Haló, to jsem já lásko, je poledne a já už bych spal, ten čaj už jsem vypil a tu naši písničku už stokrát přezpíval, tak sbohem, lásko, já jedu dál. Sbohem lásko, já jedu dál rec.:

Josef laufer sbohem lásko já jedu dál (original klip) Videoklip a text písně sbohem, lásko, já jedu dál od josef laufer. Ulož.to je československou jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Šedá dálnice a náklad za zády je můj svět který někdo zmapoval svět tiráků skoupý na parádu sbohem lásko, já jedu dál rec: Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval.

Josef Laufer Sbohem Lasko Ja Jedu Dal Seznam Cz
Josef Laufer Sbohem Lasko Ja Jedu Dal Seznam Cz from img.obrazky.cz
Šedá dálnice a náklad za zády, je můj svět, který někdo zmapoval, svět tirák. Songbook, lyrics with chords for guitar. Sbohem lásko, já jedu dál sbohem ami lásko, g já jedu c dál » Ten čaj už jsem vypil a tu naši písničku už stokrát přezpíval. B, es, b, es b f gmi b jak rád bych dopsal ještě jeden verš cmi b f už svítá a čaj bych si dal dmi cmi b f ještě jednou jsou tvá ústa můj terč gmi f b f sbohem lásko, já jedu dál. Je poledne a já už bych spal. Mp3 ke stažení zdarma, videoklip, text písně, překlad. Tento první den ( 8.7.2012 ) proběhl tenisový turnaj osobností pod záštitou statutárního náměstka hejtmana zlí.

Zpěvnik pro kytaru s akordy.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Šedá dálnice a náklad za zády je můj svět který někdo zmapoval svět tiráků skoupý na parádu sbohem lásko, já jedu dál rec: Nalej mi, nalej mi kamaráde plnou jak už to bývá s kytkou jsem po čtyřech schody bral a věř mi že zvonil jsem dlouho pak s ní ve dveřích cizí chlápek stál, ach, tak jsem řek jenom: Sbohem, lásko, já jedu dál (laufer josef) předehra: Je poledne a já už bych spal. B, es, b, es b f gmi b jak rád bych dopsal ještě jeden verš cmi b f už svítá a čaj bych si dal dmi cmi b f ještě jednou jsou tvá ústa můj terč gmi f b f sbohem lásko, já jedu dál. Z mých pohledů budou si pošťáci číst, sbohem lásko, já jedu dál. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma. Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval, z mých pohledů budou si pošťáci číst: Zpěvnik pro kytaru s akordy. Rád bych dopsal ještě jeden verš, už svítá a čaj bych si dal, ještě jednou jsou tvá ústa můj terč, sbohem lásko, já jedu dál. Texty písní s akordy, transponovaní. Ulož.to je československou jedničkou pro svobodné sdílení souborů.

Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval. Songbook, lyrics with chords for guitar. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Jak rád bych dospal ještě jeden verš f c g už svítá a čaj bych si dal e d c g ještě jednou jsou tvá ústa můj terč a g c g sbohem lásko, já jedu dál 2. První ze šesti dní luhačovického šviháka 2012.

Josef Laufer Sbohem Lasko Ja Jedu Dal Youtube
Josef Laufer Sbohem Lasko Ja Jedu Dal Youtube from i.ytimg.com
Námi dodávané formáty jsou midi gm a xg s českou diakritkou nebo bez ní. Zpěvnik pro kytaru s akordy. Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval, z mých pohledů budou si pošťáci číst: Sbohem lásko, já jedu dál (v.severa/j.laufer) j.laufer c g a a/g 1. Rád bych dopsal ještě jeden verš, už svítá a čaj bych si dal, ještě jednou jsou tvá ústa můj terč, sbohem lásko, já jedu dál. Am g c a sbohem, lásko, já jedu dál. Sbohem, lásko, já jedu dál (laufer josef) předehra: První ze šesti dní luhačovického šviháka 2012.

Tento první den ( 8.7.2012 ) proběhl tenisový turnaj osobností pod záštitou statutárního náměstka hejtmana zlí.

Šedá dálnice a náklad za zády, je můj svět, který někdo zmapoval, svět tirá. Haló, haló, to jsem já, lásko. Zpěvnik pro kytaru s akordy. Rád bych dopsal ještě jeden verš, už svítá a čaj bych si dal, ještě jednou jsou tvá ústa můj terč, sbohem lásko, já jedu dál. Am g c a sbohem, lásko, já jedu dál. Josef laufer sbohem lásko já jedu dál (original klip) Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval. Tak sbohem, lásko, já jedu dál. Už týden jedu kolem známých míst, doma sníh, tady jižní karneval, z mých pohledů budou si pošťáci číst: Videoklip a text písně sbohem, lásko, já jedu dál od josef laufer. Nalej mi, nalej mi kamaráde plnou jak už to bývá s kytkou jsem po čtyřech schody bral a věř mi že zvonil jsem dlouho pak s ní ve dveřích cizí chlápek stál, ach, tak jsem řek jenom: Z mých pohledů budou si pošťáci číst, sbohem lásko, já jedu dál. Ten čaj už jsem vypil a tu naši písničku už stokrát přezpíval.